Medlemsdata

Hold dine stamdata opdateret

Hvis du ønsker at deltage i aktiviteter skal du foretage online tilmelding og betaling under de enkelte afdelinger. Dette kræver at du er oprettet som bruger. Du kan oprette og vedligeholde dit bruger login på denne side.


IK Frem sætter en stor ære i, at holde dig som medlem opdateret med sidste nyt. For at sikre, at du modtager de nødvendige oplysninger (via mail eller SMS) – er det vigtigt, at vi har registreret de korrekte data på dig som medlem af IK Frem Sønderup/Suldrup.

Vores kommunikation foregår altid pr. e-mail eller SMS – og hvis vi ikke har registeret korrekt e-mailadresse eller mobilnummer, vil du af gode grunde ikke modtage den information du har behov for.

Hold derfor dine stamdata i form – det er næsten lige så vigtigt som at holde dig selv i form. Login i Medlemslogin – og se hvilke data vi har registreret på dig, og hvilke hold du deltager på. Det er samtidig muligt for dig at rette de forkerte stamoplysninger!

Har du glemt din adgangskode? Så klik på “Glemt adgangskode”. Indtast herefter dit mobilnummer eller din e-mailadresse – og en ny adgangskode vil straks blive tilsendt dig via enten SMS eller e-mail.
Følg herefter vejledningen!

Bemærk venligst, at redigeringsvinduet åbner i et nyt vindue!
God fornøjelse!

Mvh.
IK Frem Sønderup/Suldrup

Nyt medlem af klubben
Har du aldrig været medlem af IK Frem,
skal du oprettes for at kunne tilmelde dig
et træningshold.
Klik på knappen “Tilmeld” og udfyld med
dine egne oplysninger.
Du modtager herefter mail med adgangskode.