BOXIT

BOXIT giver dig xtra plads og xtra tid til at leve livet

BOXIT - Dit Xtra Depotrum

Hos BOXIT ser vi det som vores fornemste opgave at give dig xtra tid og xtra plads til at leve livet. Vi har depotrum til alle dine ting, når du ikke har plads til det hele hjemme hos dig selv, når du er vokset ud af pulterrummet, eller når du er flyttet fra noget stort til noget mindre. Du kan finde vores depotrum i Aarhus, Odense, Aalborg, Nørresundby, Hjørring, Esbjerg og Kolding. Alle afdelinger har samme koncept, der sikrer dig opbevaring i tørre, sikre og overvågede opbevaringsrum. Alle afdelinger har desuden gode tilkørselsforhold, så du kan læsse af og på i tørvejr, under tag. Vores kunder har adgang til deres depotrum fra tidlig morgen til sen aften, alle ugens dage, 365 dage om året. Det er op til dig, om du ønsker at leje dit depotrum i kortere eller længere tid. Vi ønsker blot, at det skal være nemt og hurtigt, Derfor har vi korte opsigelsesfrister og intet depositum.

Ideen stammer fra USA

Ideen til BOXIT stammer fra USA, hvor fænomenet self storage er udbredt hos både private og virksomheder, der ønsker ekstra plads til opmagasinering af deres ejendele. Konceptet er ret nyt i Danmark men er hurtigt blevet populært og efterspørgslen vokser. Self storage handler om at du lejer dit eget private opbevaringsrum, i en størrelse der er tilpasset dit behov. Du kan opbevare næsten hvad som helst. Dine ting står tørt og sikkert, luftfugtigheden er lav, og rumtemperaturen konstant. Self storage områder er altid forsvarligt sikret med indhegning, videoovervågning og en personlig nøgle eller kode, der giver dig adgang, når du har brug for det. Det smarte ved self storage er, at du har adgang til dine ting, når det passer ind i dit program, og du behøver ikke at tage hensyn til personale eller almindelige åbningstider. Du kan komme og gå, hente og bringe som det passer dig.

Flyt uden stress med en Flyttebox

Udover self storage er BOXIT kendt for Flyttebox konceptet. Også dette koncept er inspireret fra USA, og det handler om at gøre det så smart, enkelt og fleksibelt som muligt at flytte og at gøre op med de mere traditionelle måder at flytte på, hvor man får en flyttemand eller et flyttefirma til at stå for det hele. Flyttebox konceptet kombinerer det bedste fra professionel flytning med det bedste fra gør-det-selv-flytningen. BOXIT leverer en Flyttebox – der er en isoleret eller uisoleret flyttecontainer – på den adresse, du skal flytte fra. Herefter får du al den tid, du har brug for, til at pakke Flytteboxen med alle dine møbler og ejendele. Når du er klar, henter BOXIT Flytteboxen og kører den til din nye adresse. Her får du igen al den nødvendige tid til at tømme den i dit eget tempo. Passer datoerne for ud- og indflytning ikke helt sammen, kan BOXIT passe på hele Flytteboxen på vores depoter, indtil du kan flytte ind. Med en Flyttebox får du ikke stress af at flytte, fordi det hele foregår i dit tempo.

Masser af løsninger til erhvervsdrivende

Er du erhvervsdrivende har BOXIT et stort udvalg af løsninger inden for containere til ethvert formål. Du kan leje en container i kortere eller længere tid, og du kan få rådgivning om containertype, størrelse, pris osv. hos BOXITs dygtige personale. Mange af vores depotrum bruges også af erhvervsdrivende, der har brug for ekstra lagerplads i en periode, eller af kørende sælgere, der har brug for et sikkert sted til vareprøver osv. BOXIT har også xtra kontorplads, hvis du er træt af hjemmekontoret, eller hvis firmaet fx har brug for en ekstra kontorplads i en periode. Med BOXIT Flex Office er du sikret et professionel kontor, gode faciliteter, tæt på lagerplads, centralt placeret til en meget lav pris.

Masser af tilbehør

I BOXITs afdelinger finder du et stort udvalg af tilbehør til flytning og opbevaring. Vi er eksperter, når det gælder flyttekasser, bobleplast og emballage, og vi er altid klar med rådgivning om, hvordan du fx bedst og mest praktisk emballerer dine malerier og fladskærme, så de ikke tager skade, når du flytter. Godt begyndt er halvt fuldendt – og det kan godt betale sig at tænke sig om, når du pakker.

Besøg vores sponsor på https://www.boxit.dk hvor du kan læse mere om depotrum, container, kontorhotel, flyttekasser og meget andet