Ny spændende badminton sæson står for døren

En ny og spændende sæson står for døren i IK Frem Sønderup/Suldrup Badminton!

Vi har netop overstået den indeværende sæson, og på seniorsiden betød sæsonens resultater at vi til den kommende sæson har et hold i Jyllandsserien samt et hold i Serie 2.

Det er ikke mange klubber der kan mønstre et Jyllandsseriehold, og slet ikke i en lille by som Suldrup, og derfor er det med stolthed, at vi kan fortsætte på samme niveau for 3. sæson i træk.

Vi har de seneste sæsoner oplevet tilgang på spillersiden, hvilket helt sikkert bl.a. skyldes at vi i Suldrup har ry for at have et unikt sammenhold på og uden for banen. Der ud over har vi i de seneste sæsoner haft nogle rigtig dygtige trænere tilknyttet klubben.

Simon Lyngsø har efter 4 sæsoner som træner i IK Frem Sønderup/Suldrup valgt, at overlade roret til nye kræfter. Vi vil sige Simon en enorm stor tak for det kæmpe stykke arbejde han har udført i klubben, og Simon har stor andel i at klubben befinder sig der hvor vi er i dag. Vi håber meget på at Simon fortsætter i klubben som spiller, da han også der er en vigtig brik både på og uden for banen.

Med Simons afsked har det betydet, at vi har skullet sammensætte et nyt spændende trænerteam – og det er i den grad lykkedes! Tommy Lundquist som varetog trænergerningen (sammen med Simon) i den seneste sæson har valgt at takke ja til endnu en sæson, hvilket vi er både stolte og glade for. Der var stor interesse fra andre klubber, som ligeledes ønskede at tilknytte Tommy, da han har et stort navn i de nordjyske badmintonkredse – men heldigvis er det lykkedes os at få glæde af Tommys store erfaring i mindst endnu en sæson.

Der ud over har vi tilknyttet et mindst lige så spændende navn – nemlig Mathis Lundquist! Mathias har spillet i Suldrup de seneste 2 sæsoner, og i ungdomsårene var Mathias blandt de absolut største talenter i Dansk Badminton. Af bedrifter kan det bl.a. nævnes at Mathias vandt europamesterskabet som ungdomsspiller! Nu har Mathias valgt at gå træner-vejen, hvilket vi glæder os meget over, og har rigtig store forventninger til. Mathias har i 8 år trænet ungdomsspillere, men ønsker nu at tage næste step og derved blive seniortræner. Mathias fortsætter desuden som spiller i klubben.

Vi glæder os meget til endnu en spændende sæson i Suldrup, og skulle du som spiller gå med lysten til at prøve kræfter af i en lille lokal klub med et fantastisk sammenhold og fællesskab, så kom endelig forbi når sæsonen skydes i gang D. 9 August.

 Rigtig god sommer!

 

Trænerteamet for den kommende sæson!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *