Hård sæsonstart for Suldrup’s seniorhold

Efter to sæsoner med sejre, opture og oprykninger møder Suldrup´s badmintonhold anderledes og uvant modstand i indeværende sæson. Førsteholdet, som spiller i jyllandsserien, har blot samlet et enkelt point i tre holdkampe, hvilket betyder at holdet ligger placeret næstsidst i puljen. I første runde blæste nyoprykkede – men dog storsatsende Skalborg – det ellers sejrsvante suldruphold ud af hallen med et 12-1 nederlag. En kombination af manglende parathed tidligt i sæsonen og et stærkt spillende skalborghold resulterede i et stort nederlag. Det skal dog nævnes at 9 af kampene gik i tre sæt. Manglende form eller blot uheld i samtlige kampe – det må fortsat stå som et spørgsmålstegn.

Herefter mødte man på hjemmebane Svenstrup – et hold som man besejrede på udebane i sidste sæson. Denne gang fik Svenstrup dog revanche med en 8-5 sejr. En præstation som Suldrup-formand Anders Nymand langt fra kunne være tilfreds med – og efter kampen blev der da også snakket om hård fysisk træning de kommende uger for at nå tilbage til topniveauet.

Om det var netop disse trusler som bar frugt skal være usagt, men faktum er at Suldrup i sæsonens tredje holdkamp drillede og ”stjal” point fra topholdet Salling. Her tabte holdet 6-7 i en kamp hvor man ellers sagtens kunne have fået en sejr. Den generelle indsats fra holdet og spillernes individuelle præstationer var dog godkendte og derfor kan man konstatere at form-barometeret peger i den rigtige retning. Med denne svære og pointmæssigt svage sæsonstart må klubben dog erkende at det bliver en kamp for overlevelse i indeværende sæson. Som tidligere nævnt har holdet vundet meget de sidste to sæsoner – nu er det blevet tid til at stå sammen i en svær tid.

Overlevelse må også siges at være målsætningen for klubbens andethold i serie 1. Her er det også blevet til tre nederlag – dog mod tre af puljens stærke mandskaber. Holdet har selvfølgelig også lidt under at være andethold, hvilket betyder at man nogle gange må afgive spillere til førsteholdet. Som overskriften afslørede så er Suldrup-holdene altså kommet i modvind fra sæsonstart. Lad os blot håbe at vi kan vende tilbage med bedre og positive nyheder næste gang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *