Budget 2016 og IK Frem sponsoraftaler

Kære IK Frem medlemmer

Hovedbestyrelsen og afdelings-udvalgene arbejder i øjeblikket på budgettet for 2016, og vi forventer, at det bliver præsenteret for Jer til generalforsamlingen i marts 2016. Budgettet  for 2016 bliver dog ikke uden udfordringer og nogle beslutninger, som vil kunne mærkes i flere afdelinger i IK Frem.

Vi arbejder i den sammenhæng løbende på at promovere nuværende sponsoraftaler og overvejer nye måder at generere penge til de sportslige aktiviteter på.

IK Frem har i den sammenhæng tre sponsoraftaler, hvor det enkelte medlem har mulighed for at støtte IK Frem, uden at det kræver frivilligt arbejde.  Det drejer sig om henholdsvis KlublivDanmark, OK – benzinkort & telefoni samt EL fra EnergiNord.

okbenzin
klubliv Danmark gennemsigtig_baggrund_250px

IK Frem har pt. 12 personer tilknyttet via. KlublivDanmark, 183 benzinkort tilknyttet hos OK og ca. 60 husstande får leveret forenings-el fra EnergiNord. Dermed sagt er der plads til flere på alle sponsoraftaler, da vi i IK Frem regi har ca. 1.100 medlemmer. Til alle Jer, som har tilmeldt sig skal der lyde et stor tak for støtten.

Forretningsudvalget vil gerne opfordre alle medlemmer til at bruge 5-10 minutter på at overveje de tre muligheder, da det vil betyde flere “NEMME” penge i klubkassen, som kommer alle til gavn.

Man kan finde flere oplysninger om de tre muligheder ved at klikke på logo’erne.

Det kan yderligere nævnes, at IK Frem fornyligt har indgået en ny hovedsponsoraftale med Jutlander Bank. Aftalen omfatter muligheden for, at afdelingerne i IK Frem kan henvise personer til en uforpligtende samtale. Den enkelte afdeling modtager efterfølgende et beløb på minimum 500,- kr. Så har man lyst til en uforpligtende samtale med  Jutlander Bank, så kan man henvende sig til sit respektive udvalg.

M.v.h. Forretningsudvalget.

Henrik Brandt, Gitte Nielsen og Ulrik Pedersen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *