Bike & Pump er tilbage – tirsdag 19.00-19.50

“Bike & Pump” er en kombination af spinning og styrketræning med egen kropsvægt. På dette hold er der ikke noget med at man skal være fitness atlet eller øvet. Alle kan deltage i dette hold, og vi skal have det sjovt til en masse lækker musik.
Selve timen varer omkring 50 min hvor man arbejder intensivt i ca. 40 til 45 min. Der er før start opvarmning og til slut Cool Down, kombineret med strækøvelser.

Prisen er kr. 25,00 for deltagere, der ikke har et aktivt abonnement i motionscenteret. Betaling er kontant ved fremmøde.

Tilmelding skal ske fra gang til gang på vores hjemmeside under holdoversigt. Har man tilmeldt sig, men bliver forhindret skal man framelde sig så hurtigt som muligt via instruktør eller på motionscenterets hjemmeside på facebook.
Udeblivelse uden frameldelse er ikke acceptabelt da der kan være andre på venteliste.
Når man tilmelder sig et hold med venteliste kan man få at vide at der er venteliste ved tilmeldingen. Når der bliver en ledig plads, får man både mail og sms, og skal svare ja til pladsen via login på ikfrem.dk inden en time – ellers går pladsen videre til den næste på venteliste.

Med venlig hilsen
Instruktørerne IK Frem Motionscenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *